de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 10 martie 2011

Bună ţară, rea croială!

Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# După ultimele evenimente petrecute la Consiliul Naţional de Conducere al PDL, până şi „analiştii” portocalii sunt unanim de acord că pedeleii se pregătesc să piardă bine alegerile de anul viitor. Întrebarea care îi frământă de pe-acum pe alde Berceanu, Videanu sau Blaga este dacă vor pierde şi în instanţă.

# Producatorii agricoli ar putea folosi gratuit, timp de zece ani, ce a mai ramas din sistemul de irigatii, prevede un proiect pe care guvernul îl are pe ţeavă. Patronii firmelor de achiziţionare şi valorificare a fierului vechi îşi freacă încă de pe acum mâinile!

# Monica Macovei către presă. „Arăt eu ca un om înfrânt?” Nuuu! ...Ca o damă niţel obosită!

# Elvetia, Germania si Franta sunt cele mai atractive tari din lume din punctul de vedere al dezvoltarii turismului, estimeaza Forumul Economic Mondial. În acest clasament, România se află pe locul 63 în lume şi, evident, pe ultimul în cadrul Uniunii Europene. Udrea, tonu’ la cântec: „Adio, pică frunzaaa...”

2 comentarii:

  1. asa nuitii reformasti nu doresc sa ajunga la conducerea PDL, doresc motivul public de a rupe partidul in doua. stii povestea lansata de lazaroiu cu alba ca zapada

    RăspundețiȘtergere
  2. Apai, daca-i tradare, s-o stim si noi! La ce le-ar folosi reformistilor ruperea PDL?

    RăspundețiȘtergere