de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 30 mai 2012

"Eu nu promit, eu fuck!"


Candidaţii portocalii, proaspăt spoiţi cu verde pentru a nu fi căutaţi (şi trimişi) la origini cu ocazia „localelor”, merg pe următorul slogan: „Fapte, nu vorbe!”. Atenţi la tot şi la toate, useliştii pregătesc replica:
„Mâncaţi-le micii, beţi-le berea, dar votaţi cu Puterea!”


Cetăţeanul Turmentat

duminică, 27 mai 2012

Un week-end de coşmar


# Vineri mai spre prânz, în timp specialiştii BNR sunt prinşi în trafic pe DN 1 (Bucureşti-Ploieşti-Valea Prahovei, ce dracu!), leul atinge un nou maxim istoric. În comparaţie cu euro. În comparaţie cu el însuşi, e minim!
# Sâmbătă, cu gândul la duminică, măcel: în Franţa, muntenegrencele fac pogrom cu naţionala României de handbal fete, răstimp în care, la Baku, Mandinga falsează de mijlocul clasamentului la Eurovison. În România plouă cu spume. În perfidul Albion plouă cu pumni. Bute ştie!!!
# Duminică, ungurii insistă ca Nyiro Jozsef, scriitorul maghiar recunoscut pentru pozitiile sale anti-româneşti, antisemite şi pro-fasciste, să fie înhumat la Odorheiul Secuiesc, evident, pământ românesc. Cum o nenorocire iredentistă nu vine niciodată singură, gimnastul român Flavius Koczi câştigă medalia de aur la Campionatele Europene. Colac peste pupăză (iar aici nu mă refer la Traian Băsescu şi Elena Udrea), la Cannes, Cristian Mungiu câştigă premiul pentru cel mai bun scenariu. Cosmina Stratan şi Cristina Flutur, premiul pentru cea mai bună interpretare feminină.
Moarte domnului Lăzărescu!