de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 28 iulie 2012

Jocuri (olimpice) la PDL

Ca să boicoteze referendumul, primarii PDL organizează duminică jocuri și concursuri. Cel puțin două jocuri vor concura literalmente Olimpiada de la Londra, cu atât mai mult cu cât, la aceste probe, fosta guvernare PDL e campioană mondială absolută: de-a baba oarba și leapșa pe furate.

sâmbătă, 7 iulie 2012

Demiterea lui Băsescu: un pas mic spre normalitate, un pas mare spre regalitate!

Personal, cred că profunda criză politică prin care trece România nu se poate sfârşi decât odată cu reinstaurarea monarhiei. Ne trebuie un „arbitru” cu ecuson de istorie, nu unul legitimat de „băieţii deştepţi”. Sub comanda noului director, Claudiu Săftoiu (liberal ca formaţie), TVR (da, TVR!!!!), a început de astăzi difuzarea unui serial despre rolul şi locul monarhiei în istoria şi dezvoltarea României. Ceea ce îmi spune mie că, mai devreme ori mai târziu, băseştii, voiculeştii, videnii, bercenii, toţi cei care acum se autointitulează cu emfază „intelectuali fini”, dar care au luat ţara asta cu împrumut, va trebui să-şi execute un reset la intelect!


P.S. Nu mai târziu de un an şi ceva, l-am întrebat pe Crin Antonescu ce părere are despre reinstaurarea monarhiei în România. A răspuns că, personal, este de acord cu această soluţie politică. Ce părere aveţi: Cu un Crin, se poate face primăvară?