de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 30 aprilie 2010

Share mama nişte bete...

Zilele astea a fost „Paranghelie la Deny aks”, într-un apartament din Bacău. A ieşit aşa cool şi sexy, încât fetele, sau vreun cunoscut de-al lor, sau chiar un necunoscut cu care au făcut share pe ODC, au simţit nevoia să-mpartă clipele de beţie cu toţi care-au lipsit dar şi-ar fi dorit să fie acolo. Instantaneele au apărut pe youtube în apropierea Zilei Tineretului, însă io-s de părare că era mai nimerită difuzarea lor pe 1 iunie.

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Minivacanţa de 1 Mai găseşte plajele neamenajate în cele mai multe dintre staţiunile de pe Litoral. Ai dracului turişti, după ce că vin la mare, mai vor să facă şi baie!


# S-a elucidat şi misterul dragostei la prima vedere dintre nou înfiinţata Uniune Naţională pentru Progresul României şi baronii sindicatelor. În schimbul susţinerii partidului bravului soldat portocaliu Gabriel Oprea, Legea ANI reîncărcată nu mai obligă liderii sindicali să-şi facă publice averile. Aceştia ies din categoria demnitarilor pentru a rămâne doar nişte sindicalişti scandalos de bogaţi.


# O cohortă de politicieni la nivel înalt şi-a rezervat locuri la returul finalei Ligii Campionilor la handbal. Numai parlamentarii au solicitat 400 de bilete! Iată o oportunitate rară pentru publicul spectator să-i fluiere la scenă deschisă!


# Dacă mai există cineva care se întreabă încotro ne îndreptăm, iată un indiciu solid: şeful Cimitirelor şi Crematoriilor Umane a fost promovat director în Ministerul Economiei!

Scoateţi-l pe Boc din priză!


Boc! Pssst! Măi, Boc! Uşor, să nu-i trezeşti pe ăia din comisia interministerială de elaborare a strategiei României privind fabricarea automobilului electric, că n-are rost. Uite, nişte organizaţii ecologiste au concluzionat că maşinile electrice sărăcesc bugetele naţionale şi nu rezolvă problema poluării. Tulai Doamne, ăştia ştiu ce vorbesc, fiindcă-s nemţi, mă!

Lasă, nu mai plânge, că-ţi vom cumpăra noi o maşinuţă electrică. Una pe măsura ta. Telecomanda? Rămâne la Cotroceni!

joi, 29 aprilie 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane


# Ministrul Economiei, Adriean Videanu cumpără prin interpuşi terenuri în zonele pe unde va trece gazoductul Southstream. Veţi spune că iar e de vină Băsescu pentru tot ce se întâmplă, din moment ce Adriean cumpără, iar alde Patriciu sau Vântu nu. Păi, cam aveţi dreptate. Nu cumpără orice mogul, fiindcă planurile conductei sunt încuiate în seiful de la minister. Pricepeţi acum de ce e rentabil să fii la guvernare? În Opoziţie nu te doare capul, da te doare burta!


# Chiar nu v-aţi bunghit de ce noua lege a ANI, propusă de Guvernul Boc, a fost votată cu două mâini, în special de parlamentarii portocalii? Varianta Boc prevede ca demnitarii să dea o declaraţie de avere de ochii lumii şi una „la secret”. Acum, după 5 ani la Putere, pedeleii au şi ei ce piti!


# Încă doi arbitrii, Serea şi Martiş, au fost reţinuţi şi băgaţi la arest în urma scandalului de corupţie din fotbal, declanşat cu ceva timp în urmă la Piteşti. Ai zice că Florin Şerban turnează la Colibaşi continuarea la „Eu când vreau să fluier, fluier!”. De data asta însă, cu figuranţi...profesionişti!


# Ministerul Agriculturii a recunoscut ca ar avea nevoie să pompeze 100 de milioane de euro în fermele româneşti pentru a scoate găinile şi porcii din "viaţa de mizerie" şi să le ofere un standard de viaţă identic cu al suratelor din celelalte state UE. Când vor vedea fermierii aceşti bani? Când o zbura porcu’!

Dodel a scuipat pe el!


Stelistul Cristian Tănase a dovedit că, la niciun an de la venirea în Bucureşti, a depăşit cu succes complexul provincialului, însuşindu-şi cu brio năravurile şi moravurile unui fotbalist de capitală. „Dodel”- cum îl alintă Bomba aia de-o alinta înainte şi Doman de la FC Argeş- a expediat o foglia seca în obiectivul foto al unui paparazzi Can Can, umplându-l de salivă. Pesemne, Tănase şi-a însuşit execuţia de la impresarul său, Giovani Becali, cel care a scuipat un ziarist, fapt surprins în direct de obiectivul camerei. Obiectiv vorbind, se poate spune că, dintre toţi fotbaliştii Stelei, Dodel e singurul care în sezonul ăsta a atins obiectivul!

Blogbuster



# „Guvernul Boc: 1 MAI rău nu se poate. Vrem alt Guvern: 1 MAI corect!”- este pancarta cu care PSD a ieşit la manifestaţie prin spaţiul virtual. Oarecum nedumerit de textul bannerului, Palatul Şuţu întreabă, nu dă cu parul: 1 MAI inteligent se poate? Îmi fac curaj şi-i întreb şi eu pe social-democraţi: 1 MAI prostănac n-aţi găsit la „prezidenţiale”?


# Profitând de ocazie că un grup de cercetători pretinde că a descoperit adevărata arcă de pe Ararat, Daily Cotcodac face o trecere în revistă a animalelor care au urcat pe corabie dar şi a dobitoacelor care n-au mai prins bilete la croazieră. După care, întrebare legitimă: a fost Noe primul şpăgar din istorie? După ce-am citit argumentaţia „cotcodacilor”, io zic aşa: a fost. Sau n-a fost?


# Inpolitics.ro povesteşte cum a ratat Crin Antonescu, în plină campanie electorală pentru „prezidenţiale”, o întâlnire la un trabuc cu Bill Clinton. Onorariul cerut de saxofonist să-i cânte lu’ Crin în strună ar fi fost de 200.000 de euro. Şedinţa foto s-a amânat însă, dimpreună cu ambiţia Crinului de a ajunge Preşedinte, pentru că sponsorii liberalilor n-au vrut să iasă la interval. A avut dreptate Băsescu: să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

miercuri, 28 aprilie 2010

Legea averii a trecut. Ilicit!

DECLARAŢIE POLITICĂ

Băgată pe gât de Guvern via Cotroceni, noua Lege ANI a picat la primul vot în plenul Camerei Deputaţilor, din lipsă de cvorum. S-a dat vina pe votul electronic şi s-a ordonat la loc comanda. La a doua încercare, legea a trecut, în scripte consemnându-se că 183 de deputaţi au votat „pentru”, cu mânuţa lor. Ba cu mânuţele-alea două, dacă e să mergem pesurse.ro. Martor ocular la toată mascarada, autorul blogului, ziarist de profesie, se jură că, în realitate, în sală n-au fost la vot decât 140 de deputaţi, număr insuficient pentru ca legea să treacă. Să n-am parte de mătuşa ANI dacă Roberta n-a numărat voturile ca Pristanda steagurile! Chiar aşa: pe unde o umbla Ghiţă, să-i „umfle”?

Presa ca o pra(v)da


# Povestea cu eutanasierea maidanezilor de Capitală e doar un os aruncat cetăţeanului de rând, să mai uite de toate cele în timp ce-l roade foamea. Subiectul a intrat imediat în gura presei, acolo unde Mircea Badea a spus nonşalant că el se apără de maidanezi cu... pistolul! Se mai în...tâmplă!


# Când toată lumea aştepta veşti de la ziariştii Gazetei Sporturilor plecaţi pe urma banilor publici (de)turnaţi în patinoarul de la Braşov, Cătălin Tolontan face o trecere în revistă a anchetelor „instrumentate” de-a lungul timpului de „Gazeta Sporturilor”. Aşa fac şi televiziunile când rămân fără „marfă”: bagă reluări.


# Dan Voiculescu, mogulul, şi-a pus semnătura pe un proiect de lege care prevede „acordarea de prioritate” persoanelor de peste 70 de ani. Concret, dacă legea „va trece”, septuagenarii vor beneficia nu doar de ghişee speciale în instituţiile publice şi private, dar şi de dreptul de a ocupa primele locuri la orice coadă. Cum, peste aproximativ un cincinal, Felix se va încadra în lege, speră probabil ca, măcar atunci, Antenele să nu-i mai stea în coada ratingului!


# Neşte cetăţeni în vârstă, care protestau azi la Palatul Parlamentului împotriva valorii punctului de pensie, au fost întâmpinaţi de o reporteriţă cu următoarea întrebare şoc: „Ce faceţi aici?”. Ce să facă şi ei, aşteptau... Antena 3!

Botezatu s-a Dezbrăcatu! De caracter.


Blonda lu Bote s-a plâns că, simţindu-se lovit în imagine, Cătălin, viclean copil al modei, a lăsat bunele maniere de-o parte şi-a trecut la fapte. „Mi-a dat două palme şi-a rupt uşa cu mine”, i-a ridicat blonda ratingul lui Capatos. Cu gestul lui Bote a fost de acord până şi doamna Drăguşanu însăşi, spunând că fiica ei a primit ce-a meritat. Bianca e de altă părere: decât să rupă uşa cu ea, mai bine rupea patul!

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Boc a declarat ca va cere Guvernului înfiinţarea un grup interministerial care să elaboreze strategia României privind fabricarea automobilului electric. Bă fraţilor, în ce ţară se crede ăsta premier, mă?


# De la începutul anului, peste 1.000 de medici români au luat drumul Vestului. Există spitale care stau într-un singur doctor. E clar: nu ne mai facem bine!


# Pentru cei care încă se mai întreabă ce s-a întâmplat în Colegiul 14, iată o posibilă explicaţie: cu Madam Lotery, Alianţa PSD+Mogul n-a jucat varianta câştigătoare.


# Observ că se fac liste de subscripţii şi lobby-uri pe net pentru cumpărarea arhivei Europei Libere, care nu costa decât vreo 350.000 de dolari. Eu zic să nu ne grăbim. Voi ce-aţi asculta mai cu plăcere: Radio Europa Liberă sau Radio Erevan?

marți, 27 aprilie 2010

Badea Scârţan


După părerea lu’ Eftime, “cea mai mare tradiţie a ţăranului român, de care ţine cu dinţii, e evaziunea fiscală. Pe vremuri boierii trimiteau zapciul, Tănase Scatiul şi Dinul Păturicăul să ia cota unică la ţărani, să le dea cu ardei iute pe la nas şi pe la cur să spună unde au ascuns grânele şi oile. Da, zeciuiala aia (vine de la 10%) a fost prima cotă unică din România iar ţăranii noştri tradiţionali primii care raportau producţii scăzute la hectar.”

În spiritul postării, dar şi pentru disciplinarea contribuabilului de orice fel, başca o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor, propun înlocuirea din toate zicerile, scrierile ori documentele oficiale a termenilor de evazionist, rău platnic, restanţier, cu sui-generisul "bă, ţărane!".

Buna tara, rea croiala!

Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# Parlamentarii PDL au blocat azi dezbaterile privind cele doua legi ale Educatiei, depuse in paralel, una de catre PSD si alta de catre Funeriu. Aceasta atitudine nu mai mira pe nimeni. Asa-s pedeleii: prost educati!


# In pauză, doua eleve ale Colegiului Tehnic Mihai Băcescu din Falticeni au fost filmate de o a treia in timpul unui numar de striptis la catedra. Fatucile au tinut sa-si exprime astfel recunostinta pentru Legea Funeriu, care dezbraca sistemul educational de vechile canoane.


# Boc propune ca demnitarii sa lase in custodie la matusa ANI două declaratii de avere. Una "la vedere", instrument de prostire a maselor, si una "la secret", instrument de santaj!

Ghici cine-a luat-o-n freza?


Considerat la un moment dat copilul teribil al PDL, Cristian Boureanu era trimis in urma cu 2 ani in Arges, cu misiunea clara de a revigora o organizatie care nu sufla la alegeri in fata rivalilor din PSD. Infrant pe toate fronturile (locale, parlamentare, europarlamentare, prezidentiale), lui baietica i s-a ordonat la loc comanda! A se citi sa predea comanda. In acest sens, conducerea PDL a trimis in Arges un comando in frunte cu Sulfina Barbu, care se va ocupa de reorganizarea filialei. Suparat ca astfel i-au fost stricate ploile, Boureanu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al PDL Arges. Paguba-n ciuperci au strigat fostii subalterni cu state vechi in filiala, nemultumiti de felul autocrat in care „Pelinelul” a condus organizatia si modul in care a promovat o serie de acoliti in functii de partid si apoi publice. "Fenomenul" pare a fi cazut in dizgratia totala a celor de la centru, care au evitat in ultima vreme sa-l mai scoata la inaintare. In diverse cercuri portocalii se vorbeste deja ca-n politica, Boureanu s-a nascut talent si va muri speranta!

Presa ca o pra(v)da


# „Libertatea” a intrat pe contrasens! Fotografiile unei şoldovence bine dospită (foto relevant), editate de contrasens.com, au fost mintenas preluate de tabloidul Libertatea. Evident, fara a mentiona sursa. Cum ar spune presedintele, "Sa plagiati bine!"


# Partidul traseistilor din Parlament, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se va lansa cu tam-tam-ul de rigoare de Unu Mai, fix in Piata Revolutiei. Prilej pentru Victor Ciutacu sa anunte „cu bucurie şi mândrie proletară că fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, generalul chiloţilor, îşi lansează, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole. Unitatea militară a securiştilor, turnătorilor şi ciorditorilor, încă nedeconspiraţi de CNSAS şi neluaţi deocamdată la şuturi penale de combinaţia fatală ANI-DNA, are tupeul jegos să-şi anunţe existenţa în Piaţa…Revoluţiei.” Victore, fa-te ca scrii! In fond, criminalii se intorc la locul faptei!


# Trustul de presa Ringier, editor pana mai ieri al cotidianului „Evenimentul zilei” a raportat o pierdere de 13 milioane de euro in 2009. Da, dar a castigat Basescu!


# Speculatia comisa de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, cum ca Teo va parasi Partidul Democrat Liberal, a facut inconjurul si deliciul presei mogule. Se spera astfel că vedeta tv va realiza, intr-un tarziu, in ce-a intrat!

De 1 Mai defilează baronii!


Pana mai ieri, de 1 Mai, intr-un consens general, baronii PSD imparteau mici si bere masei proletare de manevra, chemata de baronii sindicalisti sa leneveasca si ea o zi, de Ziua Muncii. Azi, pentru ca nu mai sunt bani de mici si bere, PSD a chemat muncitorimea la miting de protest. Ca de la baron la baron, alde Marius Petcu ori Dumitru Costin au anuntat ca asa, pă burta goală, nu iese picior de sindicalist la miting. Cum nici pensionarii n-au putere sa strige de nemancati ce sunt (cica le-a mancat Boc pensiiile!), Victor Ponta a anuntat ca protestele vor fi sustinute de baronii locali, dimpreuna cu butaforia de partid. Mi-l si inchipui pe Liviu Dragnea protestand ca Uniunea Europeana ii obliga pe tarani sa se imbogateasca cultivand canepa sau rapita, in loc sa ia, ca acum, de pe ogor, stiuletele. Sau pe Radu Mazare, inhamat la un car alegoric, in semn de protest ca procurorii DNA i-au luat caii de la bicicleta si ca taxele si impozitele portocalii i-au lasat pe romani in fundul gol pe Litoral. Ori pe Hrebenciuc urland din toti bojocii pe strada mare ca flacara violet a adus social-democratia in sapa de lemn.

Cocktail Ribbentrop-Molotov

  • Știrea despre Amelia Antoniu, soprana Teatrului National de Opereta, care s-a infectat cu stafilococ auriu, venind la spitalul CFR pentru o operație de rutină, nu șochează oamenii familiarizați cu condiția spitalelor românești. De fapt, fiind cetățean al statului român, de 3 lucruri trebuie să te ferești ca diavolul de tămâie: spital, tribunal, secție de poliție. Vorbesc absolut serios. Avoid at all costs. În oricare dintre aceste locuri, poți să te trezești în orice moment mai rău decît erai atunci cînd ai venit.
  • În multe stații de metrou te întîmpină radios chipul Manuelei Hărăbor, făcînd reclamă la noua gamă de creme Gerovital H3 Evolution. Alături e un citat din însăși maestra Ana Aslan. Reproduc aproximativ: ”Să fii tînăr nu înseamnă să ai 20 de ani, ci să ai un ideal pentru care lupți și pe care îl cucerești.” Totuși, dacă oamenii aceștia ar fi vrut într-adevăr să cucerească idealul advertising-ului, ar fi putut pune o poză cu Manuela Hărăbor de azi, la rubrica Before, iar la rubrica After o fotografie cu Pădureanca!
  • Pe televizoarele acelea din hypermarketuri, imediat deasupra caselor de marcat, se derulează tot soiul de chestii insipide, probabil cu scopul de a spulbera plictiseala celor care așteaptă să le vină rîndul după vreo pensionară care a constatat că a luat mai multe pachete de griș decît își permitea. Bref, ai ocazia să citești știri de genul: Ana Maria Prodan și-a luat pistol. În mod cert, siguranța femeii cu părul armonică e preocuparea multora dintre noi. Mâine poimâine vom vedea ceva de genul: Gina Pistol și-a luat prodan.

Roxana Dumitru

luni, 26 aprilie 2010

PNL a câştigat în Colegiul 14. Prin neprezentare.


Excelentă decizia PNL de a nu avea candidat la alegerile din Colegiul 14! Strategică sau nu, mişcarea i-a lăsat pe adversarii politici să se umple de penibil, numărul scăzut de votanţi dând impresia că am avut de a face mai degrabă cu un scrutin pentru alegerea unui preşedinte de asociaţie de locatari, decât a unui parlamentar. Liberalii nu şi-au asociat astfel imaginea cu un exerciţiu politic ratat, care a aruncat în derizoriu forţa de atracţie şi seducţie a partidelor asupra cirezii de bizoni electorali. Actorii care au acceptat scenariul au picat în propria cursă electorală, liberalii preferând să facă linişte până şi la galerie.




Presa ca o pra(v)dă


# "Teo a avut o campanie foarte bună şi o echipă profesionistă în spate", blogăreşte să n-adoarmă Sebastian Lăzaroiu. Cu 8.000 de voturi ba cerşite ba cumpărate, dintr-un potenţial de 100.000? Mă-ntreb, pe unde-o fi cerut azil politic simţul ridicolului?


# Prigoană a cerut la OSIM înregistrarea câtorva zeci de marci pentru staţii locale de televiziune cum ar fi: Bacău TV, Oneşti TV, Bucureşti TV sau Braşov TV. Pe listă se află toate oraşele importante din ţară. Să mai zică cineva că portocalii n-au şi ei mogulii lor!


# Bush va veni la lansarea televiziunii de ştiri atribuite lui Vântu. Vorba unui coleg de blogăreală: Bush la Vântu? Ce, e Geoană?

Chiorul se vede rege-n ţara orbilor


Chiorul îl năşeşte pe urmaşul la tron al lui Paulică.

Pauză publicitară: Cum care Paulică? Bastardul ăla mic şi obraznic, de umblă pe la toate emisiunile de scandal la braţ cu Zizica aia de Lia. Cum dacă Lia e faţă regească? Nu, e faţă cabalină.

Cum scrisei, Chiorul se vede rege-n ţara orbilor. Se consideră de viţă! De vie! De ce vă miraţi, mo? Doar e frate de cruce cu Guţă, regele manenelor, văr cu Bercea Mondialu’, prinţul jmecherilor internationali, frate cu Napoleon- cinci stele şi urmaş de frunte al dinastiei de Bourbon. Sec!

Ce-am înţeles eu din păruiala de pe Colegiul 14



# Politica nu e doar curvă. Poate fi şi ţaţă.

# Ai lu’ Teo au avut bani de mai multe găleţi. Era de aşteptat, fiind la guvernare.

# Ăi de n-au apucat găleţi, au dat cucoanelor plasă la vot.

# Politicienii care lasă campania la mâna Antenelor, ar trebui să schimbe canalul.

# Dacă parlamentar te-alegi cu 8.000 de voturi, primarii de sector s-ar putea alege doar votându-se singuri.

# La sub 10% prezenţă la urne, legitimitatea celui ales care va să zică nu există. În consecinţă, modificarea Constituţiei s-ar putea opera în sensul alegerii parlamentarilor prin tragere la sorţi. După sistemul 300 din 22 de milioane.

P.S.: N-are importanţă cine iese din urnă, atâta timp cât în politica românească toţi sunt o apă şi-un pământ.


Ca să salvăm România, să fiscalizăm prostia!



Întru lărgirea bazei de impozitare, Guvernul Boc obligă ţăranii să-şi ia case de marcat, pă persoană fizică autorizată, cum ar zice ţăranul ăla de Vanghelie. Măsura e vădit discriminatorie, având în vedere că se aplică doar celor care vând în pieţe rodul muncii cu sapa. Pe cei rodesc cu mapa nu-i impozitează nimeni, deşi vând cu succes gogoşi electorale prin pieţele publice. Ia gândiţi-vă câţi bani s-ar strânge de la politicieni numai din impozitul pe profitul lor, generat de taxa alegătorilor pe prostie!

Rihanna a făcut Boc!


Rihanna a căzut de pe scenă în timpul unui concert. Fanii popularei interprete sunt rugaţi să nu ia întâmplarea în nume de rău. Ar putea fi chiar un semn de bine: după precedentul Boc, Rihanna are şanse să ajungă prim-ministru în insula ei de baştină, Barbados. Numai de n-ar fi căzut în cap!

Gura păcătosului


„Îi mulţumesc primarului Mircia Gutău pentru că datorită lui sunt astăzi aici. – Romeo Rădulescu, proaspăt primar de Vâlcea. Cetăţenii de bună credinţă din Râmnic nădăjduiesc că Romeo a avut ce învăţa din experienţa în administraţie a predecesorului său, cu care a fost şi coleg de partid, drept pentru care nu-i va repeta greşelile. Altfel, există riscul să-i mulţumească personal lui Gutău!


duminică, 25 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)dă


# După ce l-au adus pe Gorbaciov la lansarea cotidianului Puterea, patronii viitorului trust de presă îl vor pe Bush la lansarea televiziunii de ştiri pe care o pregătesc. Cele două produse media se anunţă la fel de expirate precum invitaţii.


# Tot mai multe surse confirmă implicarea lui Vântu în trustul de presă urnit la drum odată cu „Puterea”. Ce-aţi zice dacă Mogulul îşi falimentează puţin actualul trust, cu credibilitatea în piuneze după campania anti-Băsescu, cu salarii neplătite şi cu inspectorii ANAF de gât, pentru a scoate pe piaţă un altul, mai curat, mai uscat?


# „Bine aţi venit la Fanatik Show, probabil cel mai bun talk-show de sport din România.”, bubuie de modestie ori de câte ori are ocazia realizatorul Horia Ivanovici, geamănul lui Cartianu în presă, moravuri şi năravuri. Când aduce vorba de "Fanatik", săptămânalul pe care-l patronează, Horia risipeşte orice umbră de îndoială: "cel mai bun săptămânal de sport din România". Fireşte, doar e singurul!


# Şucăriţi că paparazzi Can-Can le-au şterpelit o poză de pe forum, hackerii din gruparea „Romanian Security Team” au spart site-ul publicaţiei de două ori în aceeaşi zi, postând câteva ziceri „de dulce” la adresa tabloidelor în general şi a „vedetelor” promovate de acestea, în special. Băieţii de la taste au lăsat un mesaj şi pentru cititori: „Vă e atât de bine încât să vă permiteţi luxul de a o freca la rece citind tabloide şi uitându-vă la televiziunile securiştilor? Puneţi osul la treabă şi încercaţi să schimbaţi ceva pentru că nimeni nu o să vă ajute dacă nu vă ajutaţi singuri”. Cu alte cuvinte, la muncă, bă, nu la...Simona Senzual!

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimnetelor urbane şi suburbane

# După vizita la Uzina de la Colibaşi, premierul Emil Boc a declarat că îşi va cumpăra şi el maşină. Oarecum pus în încurcătură, directorul de la „Dacia-Renault” l-a anunţat că Duster-ul în miniatură de pe biroul său nu e de vânzare.


# În ultima zi de campanie, Teo organizează un concert chiar lângă Biserica Sfântul Daniel, motiv pentru care slujba nu se va mai ţine. Imediat s-au găsit voci care să spună că n-are nimic. Sfânt.


# În calitate de simplu cetăţean, Videanu îl întreabă pe un comisar european dacă, în calitate de ministru al Economiei, are voie sa acceseze fonduri europene pentru afacerile cu marmură. Adriean ştie el ce ştie! Modernizarea liniilor de producţie în acest sector este imperios necesară, având în vedere politicile economice şi sociale ale actualului guvern, care generează pe piaţă o cerere din ce în ce mai mare de marmură. Pentru cruci.